Sommerblog

Her på sommerens første dag vil vi se tilbage på hvad der er sket hos Ulven og Uglen i løbet af foråret, og se frem på de kommende måneder.

oerkenrose-forsideI foråret udkom Ørkenrose, fortsættelsen til Jacob Kokkedals I døden og videre. Ørkenrose fortsætter historien om den pukkelryggede Balts kamp mod ondskaben i Gudshave og har fået en overvældende positiv modtagelse. Bl.a. kaldte Litteratursiden den en ”voldsomt underholdende og vanedannende serie” og skrev at ”den barske, stort anlagte og højtidelige historie kan, selvom forfatteren så absolut har komponeret sit helt egen unikke univers, sammenlignes med nogle af fantasy-litteraturens mesterværker: Tolkien, Abercrombie og ’Dragonlance’ . Viola Frøjk fra bogblogger.dk var også begejstret og skrev: ”Det er fantasy for voksne, og det virker! Kokkedal mestrer også den kunst, det er at beskrive et stort slag med mange aktører, hvilket cementerer, at han er en solid plotsmed” og ”Hos Kokkedal kan vi for alvor lade os omslutte af ondskabens svøbe og virkelig nyde sadismen og forfængeligheden. Det er fortrinlig læsning.”

img_20170406_212504_476I foråret nåede Ulven og Uglen også forbi to bogmesser, Krimimessen i Horsens og Ordkraft i Aalborg hvor vi glædede os over at møde en masse andre begejstrede bognørder. I Aalborg var vi også så heldige at to af vores forfattere kom forbi. Tina Sanddahl, en af de to forfattere til Mørkets søn -serien kom og talte med nogle af de besøgende. Den anden forfatter vi havde forbi var Jacob Kokkedal, hvis bog Ørkenrose udkom på Ordkraft, hvor han også blev interviewet om sine bøger. Du kan læse mere om bogmesserne her.

Ulven og Uglen er ved at komme med på digitaliseringsbølgen, og vores bøger vil henover sommeren blive tilgængelige som e-bøger. Så hold øje med facebook  og vores webshop !

kongens_vej_omslagI løbet af de næste par måneder har forlaget to store udgivelser – en begyndelse og en afslutning. Den første er En konges vej del 1 af Brandon Sanderson som udkommer sidst i juni. Jakob Levinsen har oversat, og Thorkild Skov har lavet den flotte forside som I har været med til at vælge. En konges vej, del 1 er første del af første bog i en serie på ti planlagte bøger – indtil videre er kun de første to udkommet i USA hvor serien har fået en meget flot modtagelse – bl.a. røg anden bog i serien direkte på New York Times’ bestsellerliste. Vi håber at I også vil tage godt imod serien!

sikanias-arvingerSommerens anden store udgivelse er Sikanias arvinger af Jeanette Hedengran og Tina Sanddahl, og den udkommer til august. Med Sikanias arvinger afsluttes Mørkets søn-serien, og vi finder endelig ud af hvordan Destan Tolvarssøns historie ender. Vi har læst den – og I kan godt glæde jer!

God sommer – og god læsning!

Ingen kommentarer

Skriv et svar