Om forlaget

Ideen om Ulven og Uglen har været længe undervejs, og i sommeren 2013 blev forlaget en realitet. Ulven og Uglens ambition er at udgive fantasy af høj kvalitet til et voksent publikum, og forlaget vil fokusere på både originale danske værker og på danske oversættelser af udenlandske værker. Det er vores indtryk at den voksne læser i Danmark mangler et bredt udvalg af fantasylitteratur i en høj kvalitet, og det er vores mål at bidrage med det. Fantasy for voksne er på mange måder en forsømt genre på det danske bogmarked, ligesom fantasygenren af mange opfattes som en på mange måder underlødig eller populistisk genre der mest er for børn. Denne holdning vil vi gerne være med til at ændre for vi mener at fantasygenren har mange kvaliteter som bliver overset i daglig brug. Læs om fantasygenren.

Ledelse og redaktion

Line LybeckerLine Lybecker – redaktionschef, direktør og medejer

Line er medejer af Ulven og Uglen og ansvarlig for forlagets daglige drift og udgivelser. Mail: line@ulvenoguglen.dk Telefon: 30 29 04 18

Læs mere om Line.

peter_lillePeter Buch Mortensen –  medejer

Peter er i øjeblikket på orlov.

Læs mere om Peter.

 

Rie Gyldholm Rasmussen – forlagspraktikant

Rie er bachelor i Historie. Hun står for forlagets manuskriptlæsning og blog.
Mail: rie@ulvenoguglen.dk

Læs mere om Rie.

Rikke Christensen – forlagspraktikant

Rikke er i gang med sin kandidat på Litteraturhistorie ved Århus Universitet. Hun står for forlagets manuskriptlæsning og blog.
Mail: rikke@ulvenoguglen.dk

Læs mere om Rikke.

 

c6597d41-1e2f-4f5c-816b-b70698d16e1eKirstine Sø Dieckmann – forlagspraktikant

Kirstine er kandidatstuderende i Litteraturhistorie ved Århus Universitet. Hun hjælper med at læse manuskripter og diverse redaktionelle opgaver.
Mail: Kirstine@ulvenoguglen.dk

Læs mere om Kirstine.