Den endelige forside til den danske udgave af En konges vej

En konges vej – del 1

349,00 kr.

Forfatter: Brandon Sanderson
Serie: Stormlysfortællingerne
Oversætter: Jakob Levinsen
Illustration: Thorkild Skov
Sider: 714
Udgivelsesår: 2017
ISBN: 978-87-93349-25-4
Hardback
Udkommer 30. juni 2017

Kategori: .

Produktbeskrivelse

Soldaten flåede våbnet fri igen. Cenn tumlede baglæns og tabte både sit spyd og sit skjold. Han faldt om på den stenfyldte jord og lå og plaskede rundt i en andens blod. Hans fjende løftede et spyd højt til vejrs, en silhuet, der tårnede sig op mod den klare, blå himmel og var klar til at hamre det ind i hjertet på Cenn.
Og så var han der.
Delingsfører. Stormvelsignet. Som ud af intet kom Kaladins spyd og afværgede lige akkurat det stød, der ellers ville have dræbt Cenn. Kaladin stillede sig op foran Cenn, alene, ansigt til ansigt med seks spydkæmpere. Han tøvede ikke. Han angreb.

Brandon Sanderson introducerer i En konges vej læseren for Roshar – en turbulent verden af sten og storme. Her møder læseren Kaladin der skiftede sin kirurgiske læreplads ud med et spyd for at beskytte sin lillebror, men i stedet endte som slave. Kaladin er nu tvunget til at kæmpe for den adel som han så brændende hader. Undervejs går det op for ham at han besidder magtfulde magiske kræfter der kan ændre hans skæbne. Læseren møder også den unge kvinde Shallan som prøver at blive en del af husstanden hos en prinsesse så hun kan stjæle en magisk talisman og genoprette sin families formue. Endelig er der Dalinar, den dydige aristokrat og dygtige general, som prøver at tilbagevinde en tabt fortid.

En konges vej – del 1 er første del af Brandon Sandersons episke serie Stormlysfortællingerne. Del 2 udkommer i oktober 2017.

Kirsten Bloch, Læsehest med fantasy:
“Wow, er det første ord jeg kommer i tanke om til at beskrive den her bog. For hold op, hvor er den fantastisk, fascinerende, fangende, forrygende, og, frem for alt, magisk.”
Læs den fulde anmeldelse her. 

Line Dalbro, Forestilling om Paradis:
“Jeg er fascineret, fortryllet og fanget af denne fantastiske fortælling. Hvis du er til fantasy – episk stor fantasy, vel at mærke – så får denne bog mine varmeste anbefalinger! Og dette er kun første bind! Jeg vil helt klart have mere!”
Læs den fulde anmeldelse her.

 

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Bliv den første til at give en anmeldelse “En konges vej – del 1”