Den endelige forside til den danske udgave af En konges vej
en-konges-vej-del-1

En konges vej – del 1

299,00 kr.

Titlen er udsolgt. Genudgivelse overvejes.

 

Forfatter: Brandon Sanderson
Serie: Stormlysfortællingerne – Bog 1, Del 1
Illustration: Thorkild Skov
Udgivelsesår: 2017
Sider: 714
Oversætter: Jakob Levinsen
ISBN: 978-87-93349-36-0
Hardback
Levering: 2-10 hverdage

Ikke på lager

Produktbeskrivelse

Soldaten flåede våbnet fri igen. Cenn tumlede baglæns og tabte både sit spyd og sit skjold. Han faldt om på den stenfyldte jord og lå og plaskede rundt i en andens blod. Hans fjende løftede et spyd højt til vejrs, en silhuet, der tårnede sig op mod den klare, blå himmel og var klar til at hamre det ind i hjertet på Cenn. Og så var han der. Delingsfører. Stormvelsignet. Som ud af intet kom Kaladins spyd og afværgede lige akkurat det stød, der ellers ville have dræbt Cenn. Kaladin stillede sig op foran Cenn, alene, ansigt til ansigt med seks spydkæmpere. Han tøvede ikke. Han angreb.

Brandon Sanderson introducerer i En konges vej læseren for Roshar – en turbulent verden af sten og storme. Her møder læseren Kaladin der skiftede sin kirurgiske læreplads ud med et spyd for at beskytte sin lillebror, men i stedet endte som slave. Kaladin er nu tvunget til at kæmpe for den adel som han så brændende hader. Undervejs går det op for ham at han besidder magtfulde magiske kræfter der kan ændre hans skæbne. Læseren møder også den unge kvinde Shallan som prøver at blive en del af husstanden hos en prinsesse så hun kan stjæle en magisk talisman og genoprette sin families formue. Endelig er der Dalinar, den dydige aristokrat og dygtige general, som prøver at tilbagevinde en tabt fortid. En konges vej – del 1 er første del af Brandon Sandersons episke serie Stormlysfortællingerne. En konges vej – del 2 er også udkommet.

Kirsten Bloch, Læsehest med fantasy:
“Wow, er det første ord jeg kommer i tanke om til at beskrive den her bog. For hold op, hvor er den fantastisk, fascinerende, fangende, forrygende, og, frem for alt, magisk.”
Læs den fulde anmeldelse her. 

Line Dalbro, Forestilling om Paradis giver bogen 5 ud af 5 stjerner:
“Jeg er fascineret, fortryllet og fanget af denne fantastiske fortælling. Hvis du er til fantasy – episk stor fantasy, vel at mærke – så får denne bog mine varmeste anbefalinger! Og dette er kun første bind! Jeg vil helt klart have mere!”
Læs den fulde anmeldelse her.

Sabrina Glud, Sabrina’s blog giver bogen 4 ud af 5 stjerner:
“En Konges Vej er den perfekte læsning til fantasy fans, og den vil være rigtig god at gemme sig væk med en kold efterårsaften eller når sneen begynder at dale om vinteren. Jeg glæder mig allerede til at genlæse den.”
Læs den fulde anmeldelse her.

Ulven og Uglen er lige nu i gang med en crowdfunding, hvor vi håber på at rejse penge til at oversætte den første tredjedel af andet bind i Stormlysfortællingerne. Se mere her.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind og har købt dettte produkt, kan skrive en anmeldelse.