I døden og videre
idoedenogvidere

I døden og videre

199,00 kr.

Forfatter: Jacob Kokkedal
Serie: Den trofaste bror – Bog 1
Illustration: Thorkild Skov
Udgivelsesår: 2016
Sider: 414
ISBN: 978-87-93349-40-7
Paperback
Levering: 2-10 hverdage

Produktbeskrivelse

Læs et kapitel af I døden og videre.

Heltenes tid er forbi i Gudshave, og i menneskeriget Sastion langt mod nord er tronarvingen en spinkel dreng der helst bruger sin tid på at læse. Men bag bjergene i Ushulash truer De Urenes horder med at løbe Gudshave over ende, og der er pludselig mere brug for helte end der har været i flere hundrede år.
Men hvor skal man finde en helt når Magiens Strømme ikke længere skaber dem? Er vilje nok til at vinde over ondskaben? Og kan man vinde hvis viljen mangler?

I døden og videre er første bog i Jacob Kokkedals episke serie om Den trofaste bror. Bind 2, Ørkenrose, udkom foråret 2017.

Arne Larsen fra Litteratursiden.dk skrev:

“Historien er voldsomt underholdende og vanedannende, og romanen er i det hele taget et særdeles kompetent bud på en nutidig såkaldt ‘Sværd og trolddom’.”
Læs den fulde anmeldelse her.

Viola Frøjk fra Bogblogger.dk skrev:

“Kokkedal har begået en mesterlig roman. I Døden og Videre er blandt det absolut bedste danske fantasy for voksne – nogensinde! Universet er tydelig Tolkien-inspireret [...] Men Kokkedal elsker både antihelte og at overaske, så rødderne når kun lige at lulle læseren ind i en falsk tryghed, inden historien vendes på hovedet, og viser sig langt mere nuanceret end Tolkiens traditionelle de gode mod de onde.”
Læs den fulde anmeldelse her.

 

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind og har købt dettte produkt, kan skrive en anmeldelse.