forside

Sikanias arvinger

5.00 ud af 5
(1 kundeanmeldelse)

349,00 kr.

Forfattere: Jeanette Hedengran og Tina Sanddahl
Serie: Mørkets søn – Bog 3
Illustration: BRETH DESIGN v/ Mette Breth
Udgivelsesår: 2017
Sider: ca. 450
ISBN: 978-87-93349-15-5
Hardback
Levering: 1-4 hverdage

 

Kategori: .

Produktbeskrivelse

Tredje bog i serien
Mørkets søn

Sikania har vundet krigen mod Koru, men hjemme i Heikan venter andre fjender på Destan. Han har altid handlet før han tænkte, og konsekvenser af gamle beslutninger sniger sig nu ind på ham. Snart er det ikke kun Destan selv der er i fare, men alt hvad han har kæmpet for, og de mennesker der betyder mest for ham.

Destan har lært af sine fejl, men er omverdenen parat til at tilgive? Selv valg truffet af kærlighed kan gøre ondt, og Destan må manøvrere i en verden af folk han har svigtet. Hvis kærligheden kan overvinde døden, kan den så overleve alt?

Sikanias arvinger er tredje og sidste bind i serien om Mørkets søn og handler om mødet mellem lys og mørke, og hvad man er villig til at gøre for kærlighed.

Øvrige bøger i serien:
Mørkets Søn
Grænselandet

1 anmeldelse for Sikanias arvinger

 1. Signe Pihl
  5 ud af 5

  :

  Nu har jeg fulgt Destans og Celinas eventyr gennem tre bøger, og det har været en fornøjelse hele vejen. Særligt i bog to er jeg meget begejstret for den vægt, der bliver lagt på karakterudviklingen hos Destan. Han står med ansvaret som konge og hans modningsproces fra uansvarlig ballademager til innovativ konge er fint beskrevet.

  Det er en kærlighedshistorie, men også mere end det. En velspundet historie om to folk, krig, forræderi, oprør og menneskelige følelser på godt og ondt. Tilsat en masse spændende, nye fantasyvæsener. Forholdet mellem Destan og hans ridedyr, Ramos er godt beskrevet. Celina udvikler sig fra ung uskyldighed til lidt af en mutter skrap, og jeg synes egentlig, hun virker ret realistisk.

  Der sker nogle ting i løbet af historien, som overraskede mig. Det er absolut et plus.

  Nogle korrekturfejl ville normalt trække læseoplevelsen lidt ned for mig, men jeg blev grebet, så det mistede betydning. Jeg er glad for, at jeg har fået læst dette underholdende eventyr.

Tilføj en anmeldelse