Indsend manuskript

Ulven og Uglen modtager i øjeblikket ikke uopfordrede manuskripter.

Udgivelseskalenderen er fyldt op til og med 2020, og vi modtager derfor ikke nye manuskripter efter den 15. marts 2019.

Alle der har sendt ind, vil få svar snarest muligt, og hvis du har en aftale med os om at sende ind på et senere tidspunkt, så er du stadig meget velkommen til at gøre det – vi modtager bare ikke nye, uopfordrede manuskripter.

Beslutningen skyldes at vi har booket udgivelseskalenderen til og med december 2020, og manuskripter der antages på nuværende tidspunkt, må derfor vente to år inden der er en færdig bog. Det synes vi ikke er fair mod forfatterne, og samtidig ønsker vi at give mest mulig opmærksomhed til de bøger som allerede er undervejs, så de kan blive så gode som muligt inden de kommer ud til læserne.

Vi siger mange tak for alle de manuskripter vi har fået lov at læse indtil nu, og for at så mange forfattere har lyst til at sende manuskripter til os. Det er vi meget beærede over, og vi glæder os til at åbne for nye manuskripter igen i starten af 2020.

Arbejder du på et manuskript som du gerne vil sende til Ulven og Uglen, så hold øje med facebook og instagram, eller meld dig til vores nyhedsbrev her på hjemmesiden. Så får du direkte besked når vi igen åbner for indsendelse.

De bedste hilsner
Ulven og Uglen