Ørkenrose
oerkenrose

Ørkenrose

199,00 kr.

Forfatter: Jacob Kokkedal
Serie: Den trofaste bror – Bog 2
Illustration: Thorkild Skov
Udgivelsesår: 2017
Sider: 564
ISBN: 978-87-93349-24-7
Paperback
Levering: 2-10 hverdage

Produktbeskrivelse

For ti år siden indtog nattevandreren Silassi ørkenriget Parsien, og prinsesse Jasmin mistede både sine forældre og sit hjem. Sammen med sin elskede onkel måtte hun flygte, og med i bagagen havde hun kun ørkenfolkets mantra: Blodet skal blive på bladet. I voksenlivet er hævnen blevet Jasmins omdrejningspunkt. En dag møder hun den fordrukne pukkelryg Balt, som udmærket kender til vrede og tab, men også til kærlighed og håb. Spørgsmålet er blot, om han kan nå at give dette videre til Jasmin. For Silassi er i færd med at sætte Gudshave i flammer, og nu afhænger verdens skæbne af en traumatiseret ung kvinde og en fordrukken gamling, der engang stod, hvor andre faldt. Men måske er det nok. For der er altid håb! Og en lummer vise …

Ørkenrose er anden bog i Jacob Kokkedals episke serie om Den trofaste bror.

Lektøren skrev: 
“Medrivende og fascinerende. Forrygende flot fortælling. [...] Absolut anbefaling! Bogen er ikke for sarte sjæle.”

Arne Larsen fra Litteratursiden.dk skrev:
“Denne pragtfulde historie hører uden tvivl til noget af det bedste på markedet netop nu. [...] Den barske, stort anlagte og højtidelige historie kan, selvom forfatteren så absolut har komponeret sit helt egen unikke univers, sammenlignes med nogle af fantasy-litteraturens mesterværker: Tolkien, Abercrombie og ‘Dragonlance’. [...] Det er en voldsomt underholdende og vanedannende serie.”
Læs den fulde anmeldelse her.

Viola Frøjk fra Bogblogger.dk skrev: 
“Hos Kokkedal kan vi for alvor lade os omslutte af ondskabens svøbe og virkelig nyde sadismen og forfængeligheden.  Det er fortrinlig læsning. [...] Det er fantasy for voksne, og det virker! Kokkedal mester også den kunst, det er at beskrive et stort slag med mange aktører, hvilket cementerer, at han er en solid plotsmed. [...] Det bedste blandt dansk fantasy.”
Læs den fulde anmeldelse her.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind og har købt dettte produkt, kan skrive en anmeldelse.