Årstidsblog: Der er forår i luften

Så er det ved at være forår – og vi har allerede kunnet mærke lidt varme i luften. Her hos Ulven og Uglen har det været en travl vinter med hele tre nye udgivelser. Foråret byder på udgivelsen af antologien Ind i det ukendte, et par nørd-arrangementer og en snak om kønsidentitet. Dette blogindlæg kommer til at handle om, hvad der er sket på forlaget hen over vinteren, og hvordan vores planer for foråret ser ud.

Vinteren er bag os

Signe Fahl på julemarkedSigne Fahls Elleskudt, som er anden bog i Tågespind-serien, udkom i starten af december. Den passede lige til årstiden, hvor man kunne putte sig i et tæppe og endnu en gang fordybe sig i det mystiske ellefolk. I forbindelse med udgivelsen deltog Signe på Leestrup julemarked, hvor hun også havde taget nogle specialfremstillede papirklip med, som illustrerede noget af bogens handling.

I januar kunne Ulven og Uglen fejre sin fem års fødselsdag. Det har været fem spændende år med masser af magi og nørderi. Vi fejrede det med store rabatter på webshoppen samt konkurrencer på facebook og Instagram – og vi var så glade for, at I havde lyst til at fejre det med os. Det er generelt bare skønt, at I har lyst til at dele vores entusiasme for fantasy!

Bloggerevent

I slutningen af januar udkom Lene Krogs Grå Magi, der er første bog i serien om Pigen fra Månehøjen. I februar blev det Christina E. Ebbesens tur, da hendes roman Sumpbaronens rejse udkom. Den er første bog i serien Til Aretz’ ende. I forbindelse med de to bøgers udgivelse holdt forlaget sit første bloggerevent, hvor både Lene og Christina læste op og fik snakket en masse om deres bøger.

Copenhagen Comics

Spiderman kiggede forbi vores stand

Den sidste weekend i februar stod i messens tegn. Vi var til Copenhagen Comics, hvor vi mødte en masse andre nørder og fik snakket løs om vores bøger. Pernille L. Stenby og Christina E. Ebbesen kom begge forbi forlagets stand, hvor de tegnede og signerede bøger.

Hvad byder foråret på?

Foråret kommer til at byde på lidt forskelligt fra forlagets side:

Foredrag på LGBT Biblioteket, København
D. 10. marts fra kl. 15.
Pernille L. Stenby og Line Lybecker holder foredrag på LGBT Biblioteket. Pernille skal fortælle om Inkarnation, som indeholder LGBT-elementer, og Line skal fortælle om sine egne bøger, som ligeledes omhandler emnet.

Sci-fi-con, Randers
D. 13. april kl. 10-18.
Det er første gang, vi skal være med til Sci-fi-con – og vi glæder os! Der sidder måske en læser eller to med pegefingeren i vejret nu. For vi udgiver jo fantasy og ikke science fiction. Der er lidt en flydende grænse mellem de to genrer, så vi er sikre på, at det nok skal blive sjovt til Sci-fi-con – og vi håber nogle af jer kommer forbi og nørder lidt fantasy i sci-fi verdenen med os.

Fastaval, Hobro
D. 17-20. april.
Fastaval er Danmarks største rollespils- og brætspilskongres. Det er første gang Ulven og Uglen er med på kongressen, og vi ser frem til nogle hyggelige dage.

Udgivelse af novelleantologi
Det sidste, der sker for os i løbet af foråret, er udgivelsen af Ind i det ukendte. Det er en antologi med otte fantasynoveller, valgt ud fra alle de gode bidrag som vi fik i vores novellekonkurrence tilbage i oktober. Alle novellerne handler på en eller anden måde om at blive voksen, og vi er i gang med at lægge sidste hånd på dem nu. Vi håber, at I vil tage godt imod Ind i det ukendte.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Ingen kommentarer

Skriv et svar