Ellekongen (2017) er første bind i serien Tågespind.

Ellekongen

4.50 ud af 5
(2 kundeanmeldelser)

249,00 kr.

Forfatter: Signe Fahl
Serie: Tågespind – Bog 1
Illustration: Andreas Pihl
Udgivelsesår: 2017
Sider: 402
ISBN: 978-87-93349-23-0
Paperback
Leveringstid: 1-4 hverdage

Kategori: .

Produktbeskrivelse

Ellekongen er første bind i Signe Fahls paranormal romance-trilogi Tågespind.

Historien tager sin begyndelse i 1731 hvor en tjenestepige ikke har meget at se frem til. Karens dag går med at malke køer, og hvad madmor ellers sætter hende til. Om søndagen tager familien i kirke, og om aftenen fortæller gamle Ane historier om ellekongen og de andre underjordiske.

Da Karen en dag møder Daniel, begynder hendes liv at ændre fokus, og før hun ved af det er hun viklet ind i tågespind.

Signe Fahl introducerer læseren til 1700-tallets Danmark med godsejere, fæstebønder og overtro – som ikke er så uvirkelig som vi i dag går og tror.

2 anmeldelser for Ellekongen

 1. Jeanette Hedengran
  5 ud af 5

  :

  Simpelthen sådan en fantastisk bog. Jeg slugte alle 400 sider på en enkelt dag, og må nu utålmodigt vente på næste bind.
  Signe skriver simpelthen så levende at man hurtigt drages ind i historien, og hun har et enormt kendskab til hvordan man levede i Danmark i gamle dage, og kan derfor også navnene må en masse ting fra den tid, som jeg aldrig havde hørt om.
  Det her var lige en historie for mig, og selvom det snart er en uge siden jeg læste den, har den endnu ikke sluppet mine tanker.

 2. Sabrina Glud
  4 ud af 5

  :

  Ellekongen var den type bog, hvor jeg ikke rigtig vidste, hvad jeg kunne forvente. Handlingen lyder super spændende, coveret er også flot, men alligevel vidste jeg ikke helt hvad jeg gik ind til. I løbet af læsningen, og da jeg havde vendt sidste side, var jeg dog overrasket. På den gode måde.

  Ellekongen er en fascinerende bog. Jeg er ret vild med skrivestilen, selvom den er lidt anderledes, og jeg lige skulle vænne mig til den. Skrivestilen passer dog utrolig godt til selve handlingen, som jo foregår i 1700-tallet, og derudover er den med til at give bogen en helt bestemt stemning, en ret unik stemning, som jeg synes var super fedt. Ellekongen er en ret unik historie. Selvfølgelig er der dele af den, man er stødt på før, men der er også meget der er nyt og unikt, hvilket helt klart er et plus.

  Jeg kunne rigtig godt lide Karen. Hun er interessant at følge, og jeg nød hvert et sekund sammen med hende. Karen er en ung pige, der er lidt træt af livets kedelige hverdag. Det er dog ikke længe hun får lov til at beholde sin hverdag, og det er først der, at det egentlig går op for hende, hvad hun har. Ikke at det der sker med hende er dårligt. På nogle punkter er det, på andre punkter er det godt. Det der sker med hende er forudsigeligt på nogle punkter, overraskende på andre. Men det hele er virkelig god læsning. Jeg er også ret vild med Daniel. Der var dog enkelte sider af ham, som jeg ikke var den største fan af, hvilket også er grunden til, at bogen får 4 stjerner i stedet for 5. Overordnet set, kan jeg dog stadig rigtig godt lide ham. Jeg elsker hans interaktioner med Karen, og specielt dialogerne. Det er virkelig godt. Generelt har han nogle virkelig fede replikker, og jeg elsker det.

  Jeg elsker hvordan seriens navn bliver brugt i selve historien. Tågespind. Det er et godt ord. Det passer virkelig godt ind, for der er så meget mystik og, ja, tågespind. Ellekongen er virkelig en fantastisk bog. Den overraskede mig, og den slutning havde jeg aldrig set komme. Helt klart et plus. Jeg glæder mig virkelig til at se, hvad der kommer til at se. Hvis du gerne vil have en bog med kærlighed, overtro og masser af mystik, som samtidigt er utrolig velskrevet, kan jeg varmt anbefale Ellekongen.

Tilføj en anmeldelse