Under af Helge Kastrup – udkommer maj 2016

I maj udkommer romanen Under hos Ulven og Uglen. Under er skrevet af Helge Kastrup og handler om nogle af Helges egne oplevelser blandt de mystiske mennesker der bor under København, og som han for første gang stiftede bekendtskab med da han som lille purk forvildede sig ned i tunnellerne under Nyhavns huse.
Under er på mange måder et klassisk mordmysterie med lukkede rum og forsvundne genstande, men romanen omhandler også en sjældent opnåelig kærlighed, kosmisk indsigt og debat af den danske indvandrerpolitik som den så ud i midten af halvfemserne. Hvad der er fiktion, og hvad der er virkelighed, vil vi ikke udtale os om, men vi kan godt love at der er øvelse til både latter- og hjernemuskulaturen i denne bog.

I anledning af julen og nytåret har Helge givet os lov til at dele endnu en lille historie med jer. Den handler om hans rejse til planeten Pølsur hvor beboerne transporterer sig rundt på flyvende cykler, kommunikerer via lugt og er for civiliserede til at holde rigtige dyr i deres zoologiske have.

Læs historien “At handle uden at spilde”, og læs mere om Under her.

Ingen kommentarer

Skriv et svar