Nedtælling til Bogforum med Pipalukbooks

Nedtælling til Bogforum 2017 er gået i gang! Ulven og Uglen har inviteret bogblogger Bjørg Pipaluk fra Pipalukbooks.dk til at skrive ugens blogindlæg for at høre om, hvad hun som bogelsker skal opleve på dette års bogforum. Vi glæder os til at møde Bjørg igen på standen, men indtil da må vi nøjes med denne lille teaser fra en rigtig bogelsker.

Jeg hedder Bjørg Pipaluk, er 35 og bogblogger på pipalukbooks.dk. Jeg anmelder alle mulige genre, fordi jeg ikke kan lade være. Jeg elsker bøger, gamle som nye. Jeg har fået lov til at skrive et indlæg her på bloggen, og det er jeg rigtig glad for. Hvad glæder jeg mig til ved Bogforum?

moerkets-soenprogramDer er så mange ting, jeg glæder mig til ved det kommende Bogforum, at det hele ikke kan lade sig gøre på en weekend, men jeg prøver at nå så meget, som jeg overhoved kan. Jeg har lavet en liste over alt det, jeg gerne vil opleve, og på den liste er der 56 forfattere, tre forlag og seks andre events. Det kan jeg på ingen måde nå. Derfor har jeg fundet de vigtigste events, som jeg bare ikke vil gå glip af. De er forsøgt fordelt på de forskellige dage, men det er svært når mange af de ting, jeg gerne vil opleve ligger om lørdagen, men lad os starte med det, jeg SKAL se igennem weekenden.

Fredag:

Kim Leine kommer og taler om en rejse på Grønland, og det ved de, som har fulgt mig gennem længere tid, er mit hjertebarn. Han vil vise klip fra det program på DR2, som han er en del af, så det glæder jeg mig meget til. Han er på 11.30, så jeg kan nå en masse efter det også :)

Tine Bruun er på klokken 13, hvor hun taler om hendes nyeste bog Englenes korridor. Det glæder jeg mig rigtig meget til :) Jeg kender ikke rigtig til nogle af hendes værker, men jeg ved, at hendes sidste bog lyder meget spændende, så jeg vil gerne vide mere.

Resten af dagen skal jeg bruge på at snakke med forskellige mennesker. Jeg vil gerne hilse på Ditte Wiese, Nanna Foss og Jesper Lindberg, som alle er nogle forfattere, som laver virkelig gode bøger. Jeg skal selvfølgelig også hen til Uglen og Ulvens stand, for at hilse på de skønne mennesker, som har sponsoreret min billet til Bogforum. Det bliver så fedt.

Jeanette Hedengram og Tina Sanddahl: Mørkets søn, bog 1 (2015)

Jeanette Hedengram og Tina Sanddahl: Mørkets søn, bog 1 (2015)

Lørdag:

Den mest travle dag i hele weekenden, og jeg håber meget, at jeg kan nå det hele. Jeg er jo ikke ligefrem kendt for at være god til at finde rundt, men jeg kommer forberedt i år. Jeg tager programmet med, så kan jeg bruge det kort, der er bag i bogen :) Jeg nægter at fare vild i år.

Det første på listen for lørdag er Tina Sanddahl og Jeanette Hedengran, som fortæller om deres fantasyserie Mørkets søn. Det er altid spændende at høre, hvad forfatterne bag bøgerne vil sige. Det er sjovt at komme ind bag ved :) Det glæder jeg mig meget til. De er på klokken 11.

Klokken 12 er Marcel de Sade og forfatteren Pernille Frydensbjerg på deres forlags stand, hvor man kan møde dem. Pernille har skrevet Glimtet bag masken, som handler om Marcel. Jeg har mødt dem begge to, da de gæstede Viborg, men jeg vil gerne snakke med dem igen :)

Selv her må jeg prioritere, for jeg ved ikke, hvor lang tid begge dele varer, men historien om ”Mørkets søn” er øverst på min liste af ting, jeg vil opleve. Jeg har jo mødt Marcel og Pernille før. Det er dagen med de mange valg. Jeg vil gerne både se Nicole Boyle Rødtnes, som har en reception, fordi hun har udgivet sin bog nummer 50, men jeg vil også gerne høre interviewet med Pia Ryding, som er ny forfatter. Mit formål med bloggen er, udover at dele mine meninger med andre bogelsker, at hjælpe nye/nyere forfattere længere ud i bogverden.

Det var det, jeg absolut skulle nå denne dag og udover det, så skal jeg bare finde en masse skønne mennesker at tale med. Der er helt sikkert nogen, som jeg har skrevet med på de sociale medier, som jeg skal mødes med :)

Søndag:

Jeg har kun én plan om søndagen. Jeg skal hører Ditte Wiese tale, og det glæder jeg mig meget til. Jeg har hørt hende før, men jeg synes det var så fedt, at jeg gerne vil hører mere :) Jeg elskede hendes bog Provinspis og glæder mig til, at hun skriver mere :)

Der er så meget, jeg gerne vil nå og jeg når måske det hele, men udover alt det her glæder jeg mig utroligt meget til bare at være der igen. Mærke stemningen, møde mennesker, se på alle bøgerne og bare være til. Hvad glæder du dig til?

Indlægget er skrevet af Gæsteblogger Bjørg Pipaluk

Tags: , , , , , , , ,

Ingen kommentarer

Skriv et svar