Forfattertalk om sex og seksualitet i fantasy

2020 er åbenbart året hvor alt kan ske. Det har Ulven og Uglen taget til sig, og derfor får I denne torsdag ikke det trolige blogindlæg, men derimod vores første forfattertalk!

Ulven og Uglens forfattertalk er tænkt som en videopodcast – du kan altså høre den lige så vel som se den. I den første episode har vi inviteret forfatterne Cecilie Alisa Wolters, Christina E. Ebbesen og Pernille L. Stenby på besøg til en samtale om sex og seksualitet i fantasy.

Pernille L. Stenby, Cecilie Alisa Wolters og Christina E. Ebbesen

Fra venstre: Forfatterne Pernille L. Stenby, Cecilie Alisa Wolters og Christina E. Ebbesen

Christina E. Ebbesen har skrevet Sumpbaronens rejsePernille L. Stenby er forfatteren bag Mestenes-serien og Cecilie Alisa Wolters udkommer i september 2021 med romanen Den som hvisker. De tre forfattere er stærke fortalere for LGBT-rettigheder og feminisme og de kommer med spændende observationer omkring hvilken rolle litteraturen, og særligt den danske fantasylitteratur, spiller for vores forståelse af og tolerance for forskellige seksualiteter. De kommer også med svar på hvordan de selv behandler emnerne som forfattere, og læser op fra passager i deres bøger der illustrerer pointen.

Vi har glædet os sådan til at dele denne forfattertalk med jer, og håber at I vil tage godt imod den!

Hele videoen kan ses eller høres på YouTube ved at klikke her.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Ingen kommentarer

Skriv et svar