Foråret er slut: Copenhagen crime og Trines praktik

under_v6-1_largeI sidste weekend stod den på Copenhagen crime. Forlaget var repræsenteret i stand 6, men også med Helge Kastrups krimi Under. Bogen blev præsenteret af Helge selv på Grøn scene søndag kl. 11:20, hvor han blev interviewet af forfatter- og poetry slam mester Nikolaj Kvistgaard Johansen, der både kom ind på bogens sjove genreblanding og dens berøring af helt aktuelle temaer såsom flygtningekrisen. Salen var fyldt både med familie og venner, men også andre deltagende på Københavns første krimifestival, der dog ikke bugnede – måske fordi Jussi Adler Olsen havde meldt afbud i sidste øjeblik. Efterfølgende signerede Helge sine bøger i forlagets stand, hvor bogen også kunne købes til en helt særlig messepris.

cc2

Fantasy- og krimiforfatter Dennis Jürgensen var også et smut forbi vores stand på Copenhagen crime.

IMG_20160612_113645

Nikolaj Kvistgaard Johansen og Helge i samtale om bogen Under.

Copenhagen crime var således også den sidste begivenhed i min periode som praktikant på forlaget og denne uge er dermed min allersidste hos Ulven og Uglen.

Jeg takker for det halve år, jeg næsten har brugt i selskab med forlagets to redaktører Line og Peter, men jeg takker også alle jer, der trofast har læst forlagets facebook-opslag og dets blogs. Måske lige fra da jeg udgav min første blog om eskapisme i fantasy og heavy musik og til denne sidste om Copenhagen crime og mit farvel. Både fantasy og heavy er dog to ting, der stadig fylder meget hos mig, og som jeg håber på at kunne arbejde mere med i fremtiden. Vi må se, hvad den bringer. Først venter der et speciale og et voksenliv i den anden ende. Og dog – måske jeg stadig kan tillade mig at pjække lidt fra det dersens voksenliv engang imellem med en bog fra forlaget. Jeg ved i hvert fald godt, hvad min sidste lange sommerferie skal fordrives med.

cc16Tak fordi I læste med en sidste gang.

Jeg håber, vi læses ved.
Rigtig god sommer og god læselyst.

Venlig hilsen
Trine

Ingen kommentarer

Skriv et svar