Grænsen mellem genrer kan være udflydende. Helge Kastrups Under (2016) er en krimi, der udspiller sig i et parallelt samfund.
under

Under

99,00 kr.

Forfatter: Helge Kastrup
Illustration: Søren Klok
Udgivelsesår: 2016
Sider: 350
ISBN: 978-87-93349-10-0
Paperback
Levering: 2-10 hverdage

Ikke på lager

Produktbeskrivelse

Under København eksisterer et hemmeligt samfund af mennesker der af forskellige årsager har valgt at forlade det etablerede. Medlemmerne af det underjordiske samfund lever i fred og fordragelighed, men en dag findes en af dem myrdet i sit kammer. Kammeret er låst indefra, og der er ingen spor af hverken drabsmand eller mordvåben.
Helge Kastrup er de underjordiskes bedste håb om at løse gåden, og snart er det ikke kun mordet Helge efterforsker, men også en række tyverier af tilsyneladende tilfældige genstande samt en gammel sag om afdødes far der forsvandt sporløst for mange år siden.

Helge Kastrup er uddannet i astrofysik og matematik, og når han ikke hjælper de underjordiske med at opklare mordgåder, underviser han på blandt andet Københavns Universitet. Under er hans første skønlitterære udgivelse.

Viola Frøjk fra Bogblogger.dk skrev:

“Jeg synes Under er romantisk, og at den præsenterer nogle virkeligt gode pointer i forhold til aktuelle politiske problemstillinger, først og fremmest flygtningekrisen. Derfor fortjener den at blive læst som sin helt egen bog i stedet for en krimi blandt andre krimier.”

Læs den fulde anmeldelse her.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind og har købt dettte produkt, kan skrive en anmeldelse.