Årstidsblog: Sommertid er læsetid

Her på forlaget kan vi ikke brokke os over foråret. Der har været en del blæst, regn og gråvejr. Det er lige vejr til at sidde indenfor og læse en god bog! Og dog… Når vejret er godt, så kan man jo sidde udenfor og læse en god bog. Hmm… Faktisk er alt vejr godt bogvejr, så lad os alligevel håbe på lidt sol i løbet af sommeren! I denne årstidsblog vil vi fortælle lidt om, hvad vi har foretaget os på forlaget de sidste tre måneder, og hvad de næste tre kommer til at byde på. Foråret har budt på to messer og en del rejser rundt i landet med The Fantasy Fellowship. I løbet af sommeren har vi planlagt to nye udgivelser og en række tilbud på shoppen, så der kan komme nogle gode bøger hjem til ferielæsningen.

Sci-fi-con

En predator har vel også brug for noget godt at læse?

Foråret er bag os
April bød på hele to messer. Først var vi afsted til Sci-fi-con i Randers, hvor både Christina E. Ebbesen, forfatteren til Sumpbaronens rejse, og Lene Krog, forfatteren til Grå magi, var med og stod og signerede bøger. Det var en skøn dag, hvor vi fik bekræftet vores ide om, at nørder altid har det godt i selskab med andre nørder. Selvom vi stod med vores fantasy midt i en sci-fi verden, følte vi os rigtig godt modtaget. Så tak til jer der kom forbi og sludrede.

ulven-og-uglen

Vores ulv og ugle er altid med på messerne.

I påsken stod den så på Fastaval i Hobro. Fastaval er Danmarks største rollespils- og brætspilskongress. Igen var vi lidt på udebane med vores bøger, men eftersom mange bordrollespil er hele fortællinger i sig selv, så passede vi alligevel godt ind. Christina, som selv er ivrig bordrollespiller, var også taget med på denne messe og det gav os nogle hyggelige påskedage.

Vi har også været på en del rejser rundt i landet med The Fantasy Fellowship, som er en læsekreds for voksne fantasylæsere. De har læsegrupper forskellige steder i landet og det arrangeres af Fantasyfestivallen. Her i foråret har vi været inviteret til opstartsmøder i Silkeborg, Fredericia, Holstebro og Kolding. Line har holdt foredrag om bogens indpakning (vi har også skrevet et blogindlæg om det) og der blev uddelt goodiebags med bøger. Lene og Christina var også på banen her og fortalte om deres bøger. Hvis man kan sige, at vi var på udebane til messerne, så var vi helt sikkert på hjemmebane her og vi synes, at det er skønt at møde så mange mennesker, der holder ligeså meget af fantasy, som vi gør.

Lene KrogLine og Christina

Hvad byder sommeren på?

Sommerkampagne
Vi kommer til at have rabatter på forskellige bøger henover sommeren. Hvis du vil være sikker på, at du ikke går glip af noget, så følg os på Facebook, Instagram eller via nyhedsbrevet, som du kan melde dig til ude i højre side lige her på hjemmesiden.

Ny novelleantologi
Novelleantologien Ind i det ukendte indeholder otte fantasynoveller, som alle på en eller anden måde handler om at blive voksen og hvordan dette gør, at man oplever verden og sig selv på hidtil ukendte måder. Antologien skulle egentlig være udkommet her i foråret, men vi er desværre blevet forsinkede (… og vi har sagt undskyld, hvilket er grunden til, at der lige nu er 50% rabat på vores gamle novellesamling Hvad skoven skjuler. Det gælder dog kun i morgen med, så skynd dig ind på shoppen!).

Under huden – Mestenes 2
Vi er også ved at lægge sidste hånd på anden bog i Mestenes-serien. Den udkommer i august og har fået titlen Under huden. Her kommer man endnu tættere på Mestenes og resten af de studerende på Roevel Akademi. Vi planlægger desuden at holde en reception i forbindelse med udgivelsen. Det skal vi nok fortælle mere om, når vi kommer tættere på.

Det var alt hvad vi havde at fortælle. Vi håber, at I har haft et skønt forår og vi ønsker jeg en dejlig sommer med masser af gode bøger.

Tags: , , , , , , ,

Ingen kommentarer

Skriv et svar