Efterår

Med sommerens udgang og efterårets begyndelse tager vi et kig på hvad sommeren har budt på, og hvad efteråret bringer.

efterårfinal2

Stor tak til Sophie Grunnet som har skabt vores nye baggrundsbillede. Vi er stolte af at have hendes billede på hjemmesiden og facebook, og vi synes at I skal tage et kig på Sophies mange andre værker.

SOMMER

Sommeren blev på forlaget sat i gang med en stand på årets Copenhagen Comics som er Danmarks største tegneseriefestival. Her blev vi mødt af masser af interesserede og glade festivaldeltagere som delte vores kærlighed for fantasy  – både i tegnet og skreven form.

Copenhagen Comics 2015

Copenhagen Comics 2015

 

Sommeren bød også på udgivelsen af romanen Mørkets søn af Jeanette Hedengran og Tina Sanddahl.  Mørkets søn er den første bog i trilogien af samme navn og har allerede fået stor ros blandt læsere og anmeldere, så her på forlaget kan vi dårligt vente på at lancere anden bog i serien til næste sommer.

Har du allerede læst Mørkets søn, er Forbundsbrydersken  det helt rigtige valg til din efterårslæsning. Forbundsbrydersken er tredje bog i serien ”Fortællingen om blodet” hvor man følger tvillingerne Sunia og Wulf i deres kamp mod Kulden.

EFTERÅR

I efteråret slår Herlufsholms Kostskole dørene op for dette års fantasybogmesse. Det sker den 17. og 18. oktober. Der er tale om to fulde dage dedikeret til de overnaturlige kræfter, og de forfattere som betvinger dem. Hvor der er overnaturlige kræfter, er vi også – sammen med forfatteren bag Galskab gør fri Thorbjørn Haugaard Eriksen og forfatterne bag Mørkets søn Jeanette Hedengran og Tina Sanddahl. På messen bliver de interviewet om deres bøger og signerer dem efterfølgende i forlagets stand.

Vi glæder os til at se jer til Danmarks største fantasymesse.

Efteråret byder også på en stor nyhed som vi på nuværende tidspunkt ikke kan dele med jer endnu, men vi kan dog løfte sløret lidt og sige ”anmelderrost” og ”Nummer 1”. Derudover forsætter arbejdet med at få I skyggen af gyldne tider af Benno Moes færdig, så I kan få glæde af denne nye spændende vampyrroman i starten af det nye år. Og så har vi selvfølgelig også flere bøger på vej til 2016, og i de kommende måneder vil vi afsløre flere af dem.

Ingen kommentarer

Skriv et svar