Udgivelser og bogmesser i efteråret 2019

Sommeren går på hæld, og det er tid til Ulven og Uglens vanlige oversigt over hvad der er sket, og hvad der kommer til at ske.

Sommeren 2019 er gået med klargøring af manuskripter, og mens der ikke er sket så meget udadtil, har vi på forlaget haft travlt. Efteråret byder nemlig på flere nyheder:

Under huden (del 1 og 2 samlet)Under huden
Den 14. september udkommer Under huden af Pernille L. Stenby. Under huden er fortsættelsen til Inkarnation der udkom sidste år, og altså bog 2 i Mestenes-serien.
Under huden starter et par dage efter at Inkarnation sluttede, og Mestenes, Axten og Mite står foran endnu nogle hektiske døgn på Roevel Akademi.

Vi fejrer udgivelsen med en reception på årets Fantasyfestival hvor du selvfølgelig kan købe et signeret eksemplar, snakke med Pernille L. Stenby og måske få fingrene i et eksklusivt USB-stik med kastellets mærke og et lille computerspil. Hvis du ikke kommer til Fantasyfestivalen, kan du allerede nu forudbestille Under huden på vores webshop og få et USB-stik med (så længe lager haves).

Helerens håb
Den 17. november udkommer Helerens håb der er 3. og næstsidste bind i Jacob Kokkedals serie om Den trofaste bror.
I Helerens håb er Balt draget til kontinentet Dritra-Ristra hvor adelen undertrykker de kasteløse, og hvor de døde vandrer om natten. Traditionen tro deler Balt og Kokkedal gavmildt ud af både øretæver og lumre viser.

fantasyfestival-2018

Fantasyfestival 2018

Fantasyfestival
Igen i år tager Ulven og Uglen til Fantasyfestival den 14.-15. september. Det foregår som sædvanligt på Esbjerg Bibliotek, og vi glæder os til en supernørdet weekend med bl.a. rollespil, bogreception og en masse nørdede snakke. Ulven og Uglens program er som følger:

Lørdag
Kl. 13.00 ved Ulven og Uglens stand: Reception for Under huden – Mestenes 2. Pernille L. Stenby signerer og fortæller om universet.

Kl. 14.00 i Gildesalen på Den dansende dværg: Jacob Kokkedal taler med med illustrator Thorkild Skov om kriger-rollen i fantasygenren.

Kl. 14.00 i Dragehulen: Tag med til Roevel Akademi, og oplev universet fra Pernille L. Stenbys Mestenes-univers som bordrollespil.

Søndag
Kl. 10.45 i Merlins bibliotek: Jacob Kokkedal i paneldebat med bl.a. Julie M. Day og Katja L. Berger om teenagedramer i fantasygenren.

Kl. 11.45 i Dragehulen: Tag med til Roevel Akademi, og oplev universet fra Pernille L. Stenbys Mestenes-univers som bordrollespil.

Kl. 13.15 i Merlins bibliotek: Jacob Kokkedal i samtale med Tobias Stenbæk Bro om dystre fantasyfortællinger.

Kl. 14.15 i Våbenkammeret: Jacob Kokkedal fortæller om Den trofaste bror-serien og fantasy til voksne.

Du kan se hele programmet på Fantasyfestivalens hjemmeside.

bogforum-2018

Christina E. Ebbesen på bogforum 2018.

Bogforum
Den 15.-17. november er der Bogforum i Bellacenter på Amager. Ulven og Uglen er igen at finde på standplads C3-037, og endnu en gang har du mulighed for at møde en masse af vores forfattere. I år deler vi stand med H. Harksen Productions der bl.a. udgiver Lovecraft-inspireret horror.

Fredag
Kl. 11.30 på Ulven og Uglens stand: Aura Isolde læser op og fortæller om Gråzonen – Dødefolket 1 der udkommer i februar 2020.

Kl. 14.00 på Ulven og Uglens stand: Lene Krog signerer og fortæller om Grå magi – Pigen fra Månehøjen 1.

Lørdag
Kl. 15.45-16.15 på SPOT-scenen: Pernille L. Stenby og Christina E. Ebbesen taler om Mestenes-serien og Sumpbaronens rejse – Til Aretz’ ende 1.

Kl. 16.45 på Ulven og Uglens stand: Pernille L. Stenby og Christina E. Ebbesen signerer.

Søndag
Kl. 11.00 på Ulven og Uglens stand: Reception for Helerens håb. Jacob Kokkedal signerer.

Kl. 14.00 på Ulven og Uglens stand: Signe Fahl signerer Tågespind-serien.

 

Vi glæder os til at nørde sammen med jer!

Tags: , , , , , , , , , ,

Ingen kommentarer

Skriv et svar