grænselandet
graenselandet

Grænselandet

199,00 kr.

Forfattere: Jeanette Hedengran og Tina Sanddahl
Serie: Mørkets søn – Bog 2
Illustration: BRETH DESIGN v/Mette Breth
Udgivelsesår: 2016
Sider: 393
ISBN: 
978-87-93349-11-7
Hardback
Levering: 2-10 hverdage

Produktbeskrivelse

Hungersnød og krig truer Sikanias mørke folk, og det er op til Destan at redde dem. Som nyudnævnt hersker hviler alt ansvar på hans skuldre, og alliancen med lysets folk kan kun hjælpe ham et stykke ad vejen. Destan må nu vise at han er mere end en egoistisk ballademager, og at han har viljen og evnerne til at bære opgaven.

Men det er svært når han mangler Celina ved sin side, og kampen for at få hende tilbage kan meget vel komme til at koste ham tronen eller livet.

 

Grænselandet er anden bog i en serien Mørkets søn og handler om mødet mellem lys og mørke, og hvad man er villig til at gøre for kærlighed.

Lektøren skrev:

”Det er en spændende og velskrevet bog med et originalt plot. Personerne er grundigt beskrevet, og man får et godt indblik i deres karaktertræk. Den unge Destan er en sammensat personlighed og ikke særligt principfast. Det gør ham til en psykologisk set fascinerende person, hvor der fokuseres både på hans styrker og svagheder.”

Arne Larsen fra Litteratursiden skrev:

“Det er et meget ambitiøst projekt, de to forfatteren har kastet sig ud i, men det er i den grad lykkedes. Inspirationen fra den velkendte fantasy verden er tydelig, men dertil har forfatterne tilføjet deres helt egne originale fortolkninger og indfald, og resultatet er fuldstændig originalt. (…) Denne anmelder har fuldstændig overgivet sig. En af årets bedste fantasy udgivelser.”

Læs den fulde anmeldelse her.

Andre anmeldelser af Grænselandet:
Læs anmeldelse fra Bookeater.dk
Læs anmeldelse fra De unges ord
Læs anmeldelse fra Sannes blog
Læs anmeldelse fra Sus’ bogblog

Øvrige bøger i serien:
Mørkets søn
Sikanias arvinger

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind og har købt dettte produkt, kan skrive en anmeldelse.