Praktikant

Som praktikant hos Ulven og Uglen får du mulighed for at prøve kræfter med den samme slags opgaver som vi selv sidder med, og vi vil hive dig ind over de fleste beslutningsprocesser, så du får et godt indblik i hvordan et forlag fungerer. Af opgaver vil du blandt andet komme til at sidde med: markedsføring på de sociale medier samt pressemeddelelser og planlægning og afholdelse af arrangementer. Ud over det vil du også blive involveret i vurdering af indsendte manuskripter, redigering af antagne manuskripter, forfatterkontakt og redaktionsmøder. Hvis du ikke har mod på at arbejde med manuskripter, men hellere vil fokusere på marketingsopgaverne, så skriv det i din ansøgning – det trækker bestemt ikke ned.
Vi kan desværre ikke tilbyde løn.

Vi forventer at du
- kan lide fantasy eller er nysgerrig på genren
- er i gang med en uddannelse inden for markedsføring, kommunikation eller litteratur
- er god til at arbejde selvstændigt
- har styr på det danske sprog.

Vi kan tilbyde
- en arbejdsuge på 15-25 timer
- mulighed for indflydelse
- alsidigt redaktionsarbejde.

Forløb
Vi regner med at praktikperioden forløber 27. august-21. december 2018, men andet kan aftales.

Kontakt
Send din ansøgning til info@ulvenoguglen.dk. Hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at sende en mail eller til at ringe til os på 25 94 44 27.

Ansøgningsfrist
Vi skal have din ansøgning senest den 30. april 2018. Der vil blive afholdt samtaler 7.-11. maj, og senest den 15. maj får alle ansøgere endelig besked om hvorvidt de har fået stillingen eller ej.