En konges vej

I en verden, hvor følelser og idéer tager synlig form, og der findes kløftdjævle så store som huse, nærmer verdens undergang sig. Højfyrste Dalinar drømmer om Intetmagerne, monstre fra fortiden, og hører stemmer, der siger: “Foren! Foren Alethkar.” Imens står Shallans familie på kanten af ruin, og hun må give sig ud på en lang rejse for at blive elev hos den mest betydningsfulde forsker i verden – og så bestjæle hende. Og unge Kaladin forrådes af den hærleder, han forguder. Som slave er det meget sværere at leve efter sin ære, for hvad nytter den, når alle ens idealer svigter?

“Jeg er fascineret, fortryllet og fanget af denne fantastiske fortælling. Hvis du er til fantasy – episk stor fantasy, vel at mærke – så får denne bog mine varmeste anbefalinger! ” ★★★★★ Line Dalbro, Forestilling om Paradis.

“En Konges Vej er den perfekte læsning til fantasy fans, og den vil være rigtig god at gemme sig væk med en kold efterårsaften eller når sneen begynder at dale om vinteren.” ★★★★ Sabrina Glud, Sabrina’s blog.

En konges vej – del 2 udkommer 30 oktober 2017, men kan forudbestilles.

forside-en-konges-vej-del-2

sanderson-dansk