Københavns skygger
koebenhavnsskygger

Københavns skygger

99,00 kr.

Forfatter: Aspíciens Haufniensis
Illustration: Karin Hald
Udgivelsesår: 2016
Sider: 325
ISBN: 978-87-93349-09-4
Hardback
Levering: 2-10 hverdage

Kategori: .

Produktbeskrivelse

Da Thor starter på Københavns Universitet, finder han ud af at han tilhører en hemmelig kreds af magikere, en naturlig elite. Det udfordrer hans forestillinger og åbner for foruroligende mysterier, blandt andet farens død.

På Det Magiske Akademi møder Thor også den højt intelligente og nysgerrige Janus der har levet med magien hele sit liv. Janus er ivrig efter at tilegne sig ny viden – især om den forbudte ‘atra’, magi der kan påvirke menneskers sind.

Københavns skygger er en blanding af studenterliv og farverig fantasy hvor politisk idealisme og kollegiedrama går hånd i hånd med formularer og ældgamle mysterier i byens dybeste skygger. Det er en eventyrlig fortælling med virkelige referencer til fortiden, kommentarer til samtiden og tanker om fremtiden.

Bogbloggeren Trudi skrev:
“Denne bog er resultatet af et rigtigt spændende og anderledes genremix, og jeg synes, at det er et vellykket resultat. De forskellige elementer spiller rigtig fint sammen, og det giver en dybde og nogle perspektiver der gør denne fantasy-roman til et mere voksent bidrag til genren, end de mange YA-fantasy-bøger.”
Læs den fulde anmeldelse her

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind og har købt dettte produkt, kan skrive en anmeldelse.