9788793349872

Ellekongen

299,00 kr.

Forfatter: Signe Fahl
Serie: Tågespind – Bog 1
Forsideillustration: Malene Hald
Øvrig illustration: Kent Stück
Udgivelsesår: 2023 (1. udgave 2017)
Sider: 428
ISBN: 978-87-93349-87-2
Paperback
Levering: 2-10 hverdage

Produktbeskrivelse

Hans hænder lå på hendes hofter og førte hende gennem de vilde trin. I hans øjne glimtede lygtemændene. Et farligt ønske om at fortabe sig for evigt i de øjne fyldte hendes hoved. Men nedenunder hviskede en lille stemme næsten ikke hørligt: Pas på. Pas på.

I 1731 har en malkepige ikke meget at se frem til. Hverdagen dikteres af madmoder og årets gang på gården, og kun gamle Anes historier om trolddom og overtro fremmaner et glimt af eventyr.
Men en dag møder Karen Daniel i skoven, og snart må hun spørge sig selv, om Anes historier mon er mere end blot ammestuesnak …

Tågespind-serien er historisk romance i særklasse. En kærlighedserklæring til det danske sprog, naturen og folketroen.

Udgivelsen er 2. udgave og en relancering af serien. Elleskudt – Tågespind 2 er også genudkommet.

Om 1. udgave skrev anmelderne bl.a.:

“Som at være på en guidet museumstur i datidens Danmark. Fakta flettes sammen med historien på ypperste vis, så det er en fornøjelse at læse med […] Det er brilliant beskrevet ned i mindste detalje.”
– Fantastiske familie bøger
★★★★★

“Forfatteren nærmest forfører sin læser med smukke naturbeskrivelser, længsel, drømme, romantik, boblende glæde, kys og berøringer så hede, at man selv føler sig forelsket, blød i knæene og bare higer efter mere […] Jeg har aldrig læst noget lignende […] Hvis du er til fantasy og kærlighed, så er den helt klart et must-read. Fantastisk bog.”
– you.look.like.a.book
★★★★★★

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind og har købt dettte produkt, kan skrive en anmeldelse.