Årstidsskifte – Winter is coming

Vi nærmer os vinteren, hvor sneen og kulden tvinger læserne ind i varmen under et tæppe med en kop varm te. Det giver os her på forlaget tid til at kigge tilbage på efterårets hæsblæsende program. Denne torsdags blogindlæg handler om, hvad der er sket i løbet af efteråret, og hvad vi glæder os til i vintermånederne.

September:

Sikanias arvinger (2017)  - bind 3 i Mørkets søn trilogien

Sikanias arvinger (2017)

Vi begyndte efteråret med en fantasyfestival i Esbjerg, hvor vi kunne fremvise vores daværende nyeste udgivelse Sikanias arvinger. Bogen blev en kæmpe succes på messen og afsluttede vores trilogi Mørkets søn. Turen til Esbjerg blev startskuddet på en travl, men fantastisk forlagssæson med nye udgivelser, udfordringer og udflugter. Det meste af september gik med at få de nye udgivelser klar til oktober, hvor vi havde hele tre nye bøger på udgivelseslisten. Der var dog alligevel plads til et hurtigt besøg på Vanløse Børnebogsmarked, hvor vi havde lidt med til de voksne læsere.

Oktober:

Djævlens hjerte (2017)

Djævlens hjerte (2017)

Tiden gik stærkt i oktober, hvor forlaget forberedte sig på tre udgivelser og to events. På kulturnatten i København udkom Signe Fahls roman Ellekongen, som hun læste op af ved samme anledning. Efterfølgende forberedte forlaget sig til efterårets fantasymesse på Herlufsholm, hvor Lars Kramhøft, Signe Fahl, Torkild skov og Jacob Kokkedal alle fire gæstede messen med en masse interviews og signeringer. Vi havde ved samme anledning Lars Kramhøfts roman Djævlens hjerte med selvom at der var forsinkelser hos postvæsenet. Messen blev til en fest af nye udgivelser og forfattertræf, hvor vi fejrede vores forrige, nyeste og kommende udgivelser. Efter en lang weekend vendte vi næsen hjem mod Ballerup, hvor vi rettede blikket mod novembers store bogmesse Bogforum17. Men inden vi helt sagde farvel til oktober månedens efterårs tåge, havde vi en sidste udgivelse oppe i ærmet. Den 30. oktober udkom nemlig anden del af En konges vej, som afsluttede første bind af Brandon Sandersons serie Stormlysfortællingerne.

November:

En konges vej del 2 (2017)

En konges vej del 2 (2017)

Kulden begyndte langsomt i starten af måneden at krybe ind med efterårets vind. Dette holdte os dog ikke tilbage fra at forberede os på årets store bogmesse Bogforum17, hvor vi i år delte stand med forlaget Andersen & Vig. Invitationerne blev sendt ud til forfattere, gæster og bogbloggere, som alle var et smut forbi standen i løbet af weekenden. Det blev en hektisk weekend med en masse bogsnak, men i år havde vi lidt ekstra godter med til de besøgende. Ud over vores dejlige bøger havde vi taget nogle læseprøver med, så man kunne få en smagsprøve på forlagets udgivelser. Dette havde vi stor succes med og oplevede en positiv modtagelse fra jer, kære læsere. Efter Bogforum gik turen hjem igen, hvor vi nu kunne begynde at rette blikket mod vinterens kommen og det efterfølgende år.

December og 2018:

Hvad byder næste sæson så på for forlaget? Ja udover at vi er i gang med at afslutte året 2017, så er vi i gang med at få lavet alle vores titler til E-bøger, som vi håber på at have klar til juleferien. I løbet af december har vi vores årlige vintersolhvervs rabat, hvor vi indtil d. 21. december giver 20% på alle titler. Udover vores faste tilbud har vi ugentlige tilbud på enkelte serie, så hold øje med vores Facebook, hvor vi hver mandag lægger nye tilbud ud til jer. Efter en stille december måned tager vi så hul på 2018 med en masse aktiviteter, hvor jeg allerede nu kan afsløre, at vi i starten af februar regner med at besøge Signe Fahl på hjemmebanen til lokalt bogmarked. Ud over forberedelse af aktiviteter i 2018 arbejder vi på højtryk med nye udgivelser, så vi i løbet af foråret har nogle nyheder med på programmet. Vi glæder os rigtig meget til 2018, som ser ud til at blive endnu et fantastisk bogår hos Ulven og Uglen.

Indlægget er skrevet af Camilla Rodkjær

Tags: , , , , , , ,

Ingen kommentarer

Skriv et svar