Årstidsblog: Winter is coming (igen i år)

Vinteren er så sandelig på vej, og ikke kun i den kommende sidste sæson af Game of Thrones. Her på forlaget er det nemlig blevet tid til et årstidsblogindlæg, hvor vi ser tilbage på et efterår fyldt med spændende bogmesser, og frem mod vintermånederne med hele tre nye udgivelser.

Efteråret der gik
Efteråret er altid en årstid spækket med arrangementer, for her ligger rigtig mange af de bogmesser, som Ulven og Uglen deltager i. Og i år var ingen undtagelse.

47093753_2239283619687924_8987924021337128960_n

Fantasyfestivalen var som altid en stor succes, hvor vi fik lov at suge al den gode stemning til os og opleve den sammen med alle jer skønne fantasyfolk! Her blev der både mulighed for at høre forlagsredaktør Line Lybecker tale om bogens indpakning samt Jakob Kokkedal og Jakob Levinsen fortælle om hhv. Den trofaste bror-serien og om kunsten at oversætte en bog – bl.a. En konges vej.

47005056_338834736670534_8189453725148905472_nForuden Fantasyfestivalen var vi i år for første gang til ArtBubble i Aarhus. Her var Dokk1 i weekendens anledning fyldt op med tegneserier, grafiske romaner og kunstnere. Vores forfattere Pernille L. Stenby og Christina E. Ebbesen fik deres eget bord, hvor de kunne sidde og tegne, og der var stor interesse for Inkarnations små illustrationer og karaktererne fra Sumpbaronens rejse.

dsc_0092-1

Fra venstre mod højre: Pernille L Stenby, Signe Fahl, Tina Sanddahl, Jeanette Hedengran.

I oktober tog vi en tur til Herlufsholm Fantasy Bogmesse, hvor man kunne opleve alt lige fra bueskydning og eliksirsmagning til fordybelse i bøgernes verden. Man kunne også høre Pernille L. Stenby holde foredrag om Inkarnation og Signe Fahl gå i dybden med myter og overtro i sin roman Ellekongen. Vi fik også besøg af forfatterne til Mørket søn-trilogien, Tina Sanddahl og Jeanette Hedengran, så der blev signeret en masse på standen!

dsc_0181-1

Sidst, men i bogstaveligste forstand ikke mindst, havde forlaget en stand på BogForum i Bellacenteret. Det er altid en stor oplevelse! Både Pernille L. Stenby og Signe Fahl læste op i Lyttesalonen, og Pernille blev interviewet på YA scenen. På standen foregik der også en masse, blandt andet fortalte Christina E. Ebbesen om Sumpbaronens rejse.

Vi glæder os allerede til næste efterår, hvor vi kan besøge messerne igen!

I november tog vi et smut til Langeland på skriveophold sammen med god en håndfuld af forlagets forfatteren. Her fik alle mulighed for at arbejde på deres bøger, gå ture i Langelands natur eller lære hinanden bedre at kende. Det var en hyggelig og produktiv tur, som vi planlægger at gentage!

img_20181123_203908

img_20181124_141308

 

Vinteren 2018/19

Elleskudt
Vi har som sagt nogle nye udgivelser at se frem til i løbet af vinteren, og den første er Signe Fahls Elleskudt. Elleskudt er anden bog i Tågespind-serien, hvor vi igen får lov at opleve de mystiske ellefolk. Der er ikke længe til, for bogen udkommer allerede på søndag d. 2. december. Følg med på bloggen i næste uge, hvor vi i forbindelse med udgivelsen vil tale lidt med Signe om, hvordan det har været at skrive toeren i serien.

Udgivelsen bliver fejret på Leestrup julemarked d. 2/12, hvor man kan købe masser af spændende kunsthåndværk … og selvfølgelig opleve Elleskudt på tryk for første gang! Det foregår på Saksholmvej 36, 4733 Tappernøje fra kl. 10-16. Kom glad!

elleskudt_cover

Grå magi
Det næste, vi har at glæde os til, er Grå magi af Lene Krog, der udkommer sidst i januar. Romanen er første bind i serien om Pigen fra Månehøjen og finder sted i landet Bragimark, der er blevet besat af De Grå. Heksene og marlingerne, der bor i landet, er tvunget til at skjule deres magiske evner for ikke at blive taget til fange. Vi følger Merian, Aia og Leander, der hver især bliver nødt til at forholde sig til det ulmende oprør, der holder stand imod De Grås magt.

graamagi-hvid-1000px

Sumpbaronens rejse
Til yderligere at forsøde vintertiden har vi Christina E. Ebbesens Sumpbaronens rejse. Romanen udkommer i midten af februar og er første bog i serien Til Aretz’ ende. Vi følger mennesket Gavin, der mangler penge til at kunne sikre sin families fremtid, og elveren Robin, der flygter fra en dyster fortid. Som umage makkerpar kommer de begge både tættere på deres mål og på hinanden.

sumpbaronensrejseforside

Ulven og Uglen fylder år!
D. 21. januar fylder forlaget 5 år. Det har været 5 år fyldt med eventyr, og vi er stolte over og taknemmelige for alle de skønne bøger, der nu står rundt omkring på hylderne med en lille ulv og ugle som logo.
Vi har endnu ikke besluttet hvordan fejringen skal foregå, men hold øje de sociale medier, for mere information følger!

Vi ser allerede frem til de næste 5 år i fantasylitteraturens tegn og håber at I stadig har lyst til at følge med.

Ingen kommentarer

Skriv et svar