Årstidsblog: Forår med læseudfordringer

Det er ved at være noget tid siden vi har haft en årstidsblog, men det er ikke fordi der ikke sker noget på forlaget, tværtimod! Dagens blog handler om vinteren der gik, og foråret der kommer.

Pernille L. Stenby, Cecilie Alisa Wolters og Christina E. Ebbesen

Forfatterne Pernille L. Stenby, Cecilie Alisa Wolters og Christina E. Ebbesen taler om sex og seksualitet i fantasy.

Selvom Danmark har været lukket ned siden starten af december, har Ulven og Uglen haft travlt. 17. december 2020 udkom vores første forfattertalk på YouTube. Her taler Pernille L. Stenby, C.A. Wolters og Christina E. Ebbesen om sex og seksualitet i fantasy. De tre forfattere tog udgangspunkt i deres egne bøger hvoraf de to første i Pernilles Mestenes-serie og første (og næsten anden) bog i Christinas serie Til Aretz’ ende er udkommet. C.A. Wolters debuterer i efteråret med Den som hvisker – Det røde daggry 1.

Forfattertalken om sex og seksualitet i fantasy er blot den første af en række planlagte som vi glæder os til at dele med jer efterhånden som de bliver produceret.

1. januar 2021 gik endnu et nyt tiltag i luften. Vi lancerede nemlig Fantasy-challenge 2021 som hver måned udfordrer landets fantasylæsere med en ny opgave. I januar skulle deltagerne læse første bog i en serie, og i februar skulle de læse en paranormal romance. I januar 2022 trækker vi en vinder blandt de læsere der har gennemført alle udfordringerne.

Læs mere om Fantasy-challenge 2021 her. Du kan følge med i andres og dele dine egne læseoplevelser med #UUchallenge2021.

tina-sanddahl-uu-skrivecamp-2021

På Ulven og Uglens skrivekamp i februar arbejdede Tina Sanddahl på en fantasyroman som forlaget endnu ikke har set.

I februar holdt Ulven og Uglen igen skrivecamp for forlagets forfattere. Det var tredje forfattercamp og anden online. Trods skuffelsen over stadig ikke at kunne mødes fysisk (det er bare hyggeligere at spise kage sammen!) var humøret højt, og der blev skrevet og redigeret en masse. Planlægningen af næste camp er allerede så småt i gang, og vi krydser fingre for at det bliver i et fælles sommerhus et sted i stedet for kun i en gruppe på Discord – selvom det har sin charme at sidde under dynen og være morgengrim hele dagen mens man skriver.

line-lybecker-uu-skrivecamp-2021

På forfattercampen redigerede Line Lybecker (og hendes kat) Døden kalder – Ulveblod 1 der udkommer i november.

I foråret fortsætter Fantasy-challenge 2021: I marts skal deltagerne læse en fantasybog der er udgivet i deres fødeår, i april skal de læse en bog i en ny subgenre, og i maj en fantasybog med moderne teknologi.

I forårets tager vi også hul på årets udgivelsesplan med Christina E. Ebbesens Bondekongens rejse – Til Aretz’ ende 2 der udkommer 15. marts. Bogen har været længe undervejs, men vi kan love at den er ventetiden værd, og vi glæder os til at dele den med jer! Christina har traditionen tro lavet fine lak-agern der blandt flere andre godter kommer med i bogpakkerne til dem der har forudbestilt.

Psst: Hvis du bestiller bogen inden 9. marts, så får du sådan en pakke!

Det var alt for denne gang. Vi håber at I har haft en smuk vinter og får et dejligt forår!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Ingen kommentarer

Skriv et svar